Relaxatie


Relaxerende rugmassage
Ontspannende massage van de nek, schouders en rug.

 


Relaxerende lichaamsmassage
Ontspannende massage van het hele lichaam.

 

Voetreflexmassage
Drukpuntmassage van de zenuwuiteinden van de voet. Door de massage van deze zones kan men spanningen opheffen en het immuunsysteem versterken.

 

Shi Tao
Deze behandeling begint langs de energiebanen als een lichaamsmassage met warme stenen en met aromatische Scen Tao olie. Verder volgt een relaxerende Shiatsu-massage van het gelaat en de behandeling wordt afgesloten met een aangename rugmassage.

 

Yoaké
Subtiele aroma's, zachte en verpozende loungemuziek. Hier sussen al uw zintuigen zich en nodigen u uit om innerlijke spanningen te vergeten en u opnieuw te herbronnen. Beleef de Yoa-stone, een massage met warme lavastenen.

 

Chi Yang
Chi Yang is een behandelingsmethode voor het volledige lichaam. Spanningen worden opgeheven en blokkades vrijgemaakt. De lichaamseigen energie wordt geactiveerd en de lymfevloed gestimuleerd.

De Chi Yang behandelingsmethode schenkt het lichaam energie, harmonie en ontspanning. De massage wordt ondersteund door het gebruik van Chi Yang Golden Body Oil, met 22-karaats goudpartikels.

Tijdens de Chi Yang energievloedmassages worden nek, rug, buik en benen met bijzondere masage- en energiegrepen behandeld. De speciale Chi Yang massagetechniek activeert de energievloed in het lichaam en leidt zo tot de opheffing van innerlijke blokkades.

 

Hot Chocolat massage
Relaxatiemassage met warme chocolade en shea butter.

 

Aromasoul body massages
Aromasoul Indian ritual massage: geinspireerd door de aloude levensfilosofie van de ayurveda,'de wetenschap van het leven',resoneert deze rituele massage diep in geest,lichaam en ziel , verlicht stress en spanningen en zorgt voor een toestand van totale harmonie. Het eerste deel van de massage werd afgeleid van de traditionele stijl die Suka Thirummu werd genoemd, het tweede deel van de massage bestaat uit een ontspanningsfase en impliceert de stimulering van vitale punten, marmapunten genaamd.

Aromasoul Mediterranean ritual massage: Geinspireerd door het temperament en de warmte van de mediterrane culturen, en versterkt door de ziel van de oceaan, zo bewegen onze handen met aangename en koesterende bewegingen om een intens gevoel van welzijn op te wekken. Vloeiende bewegingen zijn hierbij de sleutel.

 

Yoa Sens
Deze eeuwenoude oorkaarsentherapie garandeert een relaxerende sensatie en innerlijke reiniging van o.a. de sinussen.

 

Yoa Touch
Een zalige hoofd- en nekmassage.